Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Úchylný Habera: Predvádzal orál a vyzvedal intímnosti od tínedžera!

Paľo Habera sa opäť Zobraziť galériu (4)
Paľo Habera sa opäť "predviedol".

BRNO/BRATISLAVA – Nepozná mieru! Spevák Paľo Habera (47) to už v Česko Slovenskej SuperStar so svojím správaním poriadne preháňa. To, čo predviedol na brnenskom a bratislavskom kastingu už naozaj hraničí s maximálnou netaktnosťou.

Ako mohli televízni diváci včera na obrazovkách Markízy vidieť, Paľo Habera chcel upokojiť strémovaného účastníka brnenského kastingu Michala naozaj nevšedným spôsobom. Predtým, než predviedol osemnásťročný mladík svoj spev, nevyhol sa „neformálnym“ otázkam na telo. Tie sa týkali jeho sexuálnych skúseností.

Habera: Máš dievča?

Michal: Zatiaľ nemám. Bohužiaľ.

Habera: Ale to by si už mohol mať. Aj nejakú štvrtú. Už si mal niekedy nejakú?

Michal: Mal som jednu.

Habera: A došlo už k tomu ....? Vieš.

Michal: Áno.

Habera: Vážne? Aké to bolo?

Michal: Nebudem to nejako rozoberať. Ale bolo to príjemné.

Hejma: To si ho teda uvoľnil...

Habera: Ja sa snažím, aby nemal trému. Bola staršia alebo mladšia?

Michal: Mladšia.

Hejma: Za peniaze?

Michal: Nie.

Habera: Za peniaze to neskúšaj. To nie je láska.

Slovenský porotca predviedol sexuálny apetít aj počas bratislavského kastingu, ktorý uvidíme dnes večer. Šťastie v hlavnom meste skúšala aj mladá Dominika. Neuspela. Potom, ako predviedla svoj výkon a následne ju poslali porotcovia domov, odštartoval Habera s Hejmom oplzlý rozhovor. „Som bol zvedavý, že keď bude spievať, či otvorí ústa. Otvorila, ale zle,“ začal jej hodnotenie líder skupiny Team. „Najprv som si myslel, že ani fajku nedá,“ šokuje Habera. „Čo to je?“ reagoval Hejma. „Nevieš? Nikdy v živote si to nemal?“ povedal chlapsky slovenský porotca, pričom gestom na tvári naznačil jazykom orálny sex. „To musí bolieť ako hovado, keď ona dá fajku,“ zaklincoval svoje vyjadrenia.

Dara Rolins sa do dialógu dvoch porotcov príliš nezapájala. Ako sa totiž zdalo, hanbila sa. Toto Haberove hodnotenie sa však na rozdiel od toho včerajšieho, kedy spovedal zo sexuálnych skúseností osemnásťročného Michala, na obrazovkách neobjaví. Televízie sa totiž rozhodli, že to nepoužijú. Zábery však unikli na internetovú stránku youtube. Po nechutnej kritike obéznej speváčky Radky, ktorú Habera spolu s Jandovou zniesli pod čiernu zem, je toto druhé video, ktoré malo zostať utajené pred verejnosťou.

VIDEO: Paľo Habera naznačuje ústami po speváckom výkone mladej speváčky orálny sex.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu