Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vyziabnutá Victoria v sado-maso čižmách: Sú od Davida?

Victoria Beckham Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Bývala Spice Girl Victoria Beckham (35) počas týždňa módy v New Yorku opäť ukázala svoje chudé telo. Predviedla sa v priliehavých minišatách a vysokých čižmách, za ktoré by sa nehanbili ani obľúbenkyne sado-maso štýlu ako Rihanna či Lady Gaga.

Trojnásobná mamička sa v poslednom čase ukazovala len v na mieru šitých kostýmoch zo svojej dizajnérskej dielne. Tento krát sa navliekla do obtiahnutých šatočiek čierno-oranžovej farby so zvieracím vzorom. Inšpirovať sa nechala britským návrhárom Gilesom Deaconom. Outfit doplnila hitom tejto jesene, vysokými latexovými čižmami značky Versace. Či ich vyberal manžel David, sa nám zistiť nepodarilo.

Šaty aj čižmy sú doslova ako Victoriina druhá koža, no na jej vyziabnuté telo nie je najkrajší pohľad. Zle pôsobia najmä vytŕčajúce kľúčne kosti, ktoré sa v tomto modeli nemali kam skryť.

Týždeň módy v New Yorku patrí medzi najväčšie udalosti roka. Victoria sa vo štvrtok večer zúčastnila programu v obchodnom dome Bergdorf Goodman, v ktorom sa úspešne predáva aj jej vlastná kolekcia šiat DVB. Na akcii podporujúcej obchodný dom sa okrem manželky Davida Beckhama objavili aj dvojičky Mary-Kate a Ashley Olsen, Rihanna či Gwen Stefani.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu