Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Janet po Michaelovej smrti: Uzavrela sa pred svetom

Janet Jackson Zobraziť galériu (5)
Janet Jackson

LOS ANGELES - Speváčka Janet Jackson sa po smrti svojho brata uzavrela pred svetom a úplne prestala sledovať médiá. Smútok za bratom zažehnala hlavne prácou na novom filme Why Did I Get Married Too a na nahrávke nového albumu.

Prvý rozhovor po smrti Michaela Jakcsona poskytla slávna sestra pre magazín Harpers Bazaar.

"Práca mi umožňuje nasmerovať všetku tú energiu na to, čo má pre mňa hodnotu," uviedla v rozhovore Janet Jackson. Od smrti svojho brata si spravila len tri dni voľna.

Od osudného dňa však nesleduje správy ani žiadne médiá. Výnimkou sú detské programy, ktoré sa ako jedny z mála nevenujú bulváru okolo kráľa popu. "Privedie vás to k šialenstvu," skonštatovala Janet. O tom, čo sa deje vo svete, sa vraj dozvedá počas diskusií so svojím kuchárom.

Jacksonová v rozhovore popísala aj svoje posledné stretnutie s bratom. Keďže už od mája pracovala na svojom filme v Atlante, brata videla naposledy 14. mája na rodinnej oslave. "Užili sme si v ten deň kopec zábavy," popísala spomienky speváčka.

Odvtedy bola s bratom len v telefonickom kontakte až do momentu, keď ju šokoval telefonát o jeho smrti. Janet vzápätí prerušila filmovanie a priletela za rodinou do Kalifornie a spoločne s rodičmi, so staršími súrodencami, neterami a synovcami si uctila pamiatku kráľa popu.

Janet je mladšou sestrou Michaela Jacksona. Je považovaná za druhú najslávnejšiu muzikantku v rodine Jacksonovcov. Vo svete populárnej hudby sa pohybuje od roku 1976 a počas svojej kariéry predala viac než 100 miliónov albumov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu