Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jacksonov hrob: Vystrelil ceny do závratných výšok!

Michael Jackson Zobraziť galériu (9)
Michael Jackson

GLENDALE – Miesta posledného odpočinku na cintoríne v Glendale pri Los Angeles po pohrebe speváka Michaela Jacksona v tamojšom súkromnom mauzóleu výrazne zdraželi. Informovala o tom miestna televízna stanica KTLA.

Ceny bežných hrobových miest v blízkosti mauzólea stúpli z pôvodných 2000 na 3000 dolárov. Hrobka pre jednu osobu v mauzóleu stojí namiesto 7000 až 10.000 dolárov. Za predaj hrobky pre dve osoby vo vnútri haly, kde je pochovaný kráľ popu, žiada jedna súkromná osoba dnes až 34.000 dolárov.

"Na ponuku máme skvelý ohlas a teraz vyhodnocujeme všetky možnosti," uviedol predajca pre bulvárny internetový magazín TMZ.com.

"Príchod slávnej osobnosti môže zakaždým ovplyvniť ceny v priľahlých oblastiach," vysvetlil zástupca cintorína v Glendale.

Legendárneho speváka pochovali 3. septembra počas súkromnej ceremónie za účasti príbuzných a blízkych priateľov. Tí speváka odprevadili na miesto posledného odpočinku do jednej z 11 hál mauzólea na cintoríne Forest Lawn Memorial Park v kalifornskom meste Glendale. V honosnom mauzóleu v minulosti pochovali aj slávnych hercov Humphreyho Bogarta a Clarka Gablea.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu