Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Finalistka Miss Universe Jarová: Nafotila pikantné akty! Bude z nej playmate!

Andrea Jarová Zobraziť galériu (2)
Andrea Jarová

BRATISLAVA – Najskôr súťaž krásy, potom dráždivé erotické fotografie! Minuloročná finalistka Miss Universe Andrea Jarová (23) nafotila pre istý pánsky magazín poriadne odvážne fotografie. Topky.sk získali jednu z nich, kde plavovláska ukázala svoje telo v plnej kráse.

Bývalá finaliska Miss Universe 2008 Andrea Jarová, ktorá získala v súťaži krásy titul Miss Media, sa síce neumiestnila v prvej trojke najkrajších dievčat, ale svojím výzorom jednoznačne zaujala. Až tak, že sa podľa našich informácií táto krásna Bratislavčanka čoskoro objaví na titulke istého prestížneho pánskeho magazínu. „Bude z nej novembrová playmate,“ prezradil nám fotograf Mário Gotti, ktorý ju pre tento magazín fotil a s kráskou sa pozná už niekoľko rokov.

Topky.sk oslovili aj sympatickú plavovlásku a zisťovali, prečo sa rozhodla nafotiť akty. „Už som nad tým dlhšie rozmýšľala. Keď som dostala ponuku, tak som ju prijala. Nemám problém s nahotou. A išla som do toho aj preto, že to fotil Mário,“ prezradila blondínka, ktorá už dlhšie pracuje v zahraničí.

A prečo sa vôbec prihlásila do súťaže Miss? „To bol môj sen, ktorý som si splnila. Ďaľšiu šúťaž už znova skúšať nemienim. Nie som typ, čo by vymetal všetky súťaže,“ dodala sexi Andrea.

 Foto: Takýmto telom sa môže pýšiť exfinalistka súťaže krásy.

Finalistka Miss Universe Jarová:
Zobraziť galériu (2)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu