Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fialovej exmanžel je ignorant: Napriek tomu odstraňoval Zuzane celulitídu!

Peter Matulik a Zuzana Fialová. Zobraziť galériu (5)
Peter Matulik a Zuzana Fialová.

BRATISLAVA/CHORVÁTSKO – Zuzana Fialová (35) si toto leto naozaj užila. Až dvakrát sa vybrala do svojej obľúbenej destinácie v Chorvátsku. Topky.sk zistili, že jej exmanžel Peter Matulik (39) tam pracoval na odstránení Zuzaninej celulitídy.

Zuzana Fialová už niekoľko rokov dovolenkuje na rovnakom mieste v Chorvátsku. „Je tam krásne more a príšerná kuchyňa, takže sa tam neprežieram,“ uviedla nám Zuzana dôvody, prečo je práve táto destinácia jej obľúbenou.

Napočudovanie však netrávila svoj čas opaľovaním. „Slnko je únavné a ja som naň dostala aj alergiu,“ dozvedeli sme sa. Všetko zlé je však na niečo dobré – vďaka alergii začal Zuzanin partner Peter likvidovať jej celulitídu. „Bola som si v lekárni po homeopatiká a povedala som Peťovi, aby mi to natrel na chrbát. On je ignorant, takže zobral krém proti celulitíde,“ so smiechom nám prezradila herečka.

Našťastie všetko dobre dopadlo a Zuzane alergia zmizla. A vďaka omylu Petra Matulika aj prípadná celulitída na chrbte. „To ale neznamená, že už žiadnu nemám,“ povedala nám tmavovláska. Zuzi, nevadí, aj tak vyzeráš skvelo!

 

Sledujte TopkyTV: Zuzana Fialová o svojej dovolenke.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu