Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mendrejová na Miss Universe: Kráska medzi príšerami!

Denisa Mendrejová obdivovala na Bahamách morské príšerky. Zobraziť galériu (7)
Denisa Mendrejová obdivovala na Bahamách morské príšerky.

BAHAMY - Rozprávka sa pomaly končí! Víťazka slovenskej súťaže Miss Universe Denisa Mendrejová (23) si v týchto dňoch užíva posledné voľné chvíle pred veľkým nedeľným finále, kedy spoznáme najkrajšiu ženu sveta. Blonďavá kráska stihla v rámci svojho voľného času navštíviť akvárium s morskými príšerami a vytancovať sa na exotickom karnevale.

Svetová súťaž Miss Universe pomaly vrcholí. Dievčatá mali počas svojho niekoľkotýždňového pobytu na Bahamách pripravený skvelý program plný výletov na zaujímavé miesta. Okrem šantenia vo vlnách priezračného mora si slovenská kráska Denisa stihla obzrieť aj akvárium plné morských príšer.

"Bolo to v jednej hotelovej reštaurácii, kde sme večerali. Celá bola v štýle podmorského sveta - Atlantídy," prezradila blondínka, ktorá spolu s ostatnými finalistkami súťaže obdivovala popri chutnom jedle nevšedné tvory z hlbín oceánu. Potom sa išla spolu s ostatnými dievčatami pozrieť, ako to vyzerá na naozajstnom exotickom karnevale. "Bolo to nádherné," netajila nadšenie z miestneho karnevalu Junkanoo. 

Mendrejová však nešla na Bahamy dovolenkovať, ale predovšetkým reprezentovať našu krajinu. A práve s tým sú spojené prípravy na finále veľkolepej šou, kedy si počas pompézneho večera zmeria sily so silnou svetovou konkurenciou. "Každý deň vstávame o piatej a celý deň nacvičujeme choreografie," prezrádza kráska, od ktorej sme ďalej zisťovali, či má pred blížiacim sa finále trému. "Určite nie. Na pódiu sa cítim dobre. Bola by som veľmi rada, keby som sa umiestnila v top 15-tke," netají svoje ambície. Ba čo viac, "samozrejme, že by ma lepšie umiestnenie potešilo úplne najviac. :)," napísala nám takto veselo naša Miss priamo z Bahám.

Prvú generálku už má Denisa za sebou. Počas uplynulej nedele sa spolu s ostatnými finalistkami predviedla porote vo večerných šatách a aj v plavkách. A to z dôvodu, že odborníci mali za úlohu "zosekať" z 85-členného misskovského kolektívu 70 dievčat a vybrať si pätnástku tých naj. Výsledky však zostávajú utajené, až kým nevypukne tak dlho očakávaná nedeľná ceremónia. Veríme, že sa Denise podarilo porotu zaujať natoľko, že sa prebojuje medzi top elitu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu