Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

40-ka na krku? Helena sa ešte fotí úplne nahá - má čo ukázať!

Helena Christensen Zobraziť galériu (5)
Helena Christensen

NEW YORK - Bývalá najkrajšia tvár Dánskeho kráľovstva na depresiu z pribúdajúcich rokov nemá dôvod. Helena Christensen totiž aj po prekročení 40-ky na krízu stredného veku nemá čas - stále sa prechádza po prehliadkových mólach a bez mihnutia oka išla donaha!

Dánska modelka svoju závideniahodnú formu ukázala na obálke letného vydania francúzskeho magazínu Citizen K. Na čiernobielej fotografii je štíhla ako prútik a rozhodne nepôsobí lacno ani vulgárne - svoje najintímnejšie miesta si cudne zakrýva rukami.

Či sa však umelcovi za objektívom týmto záberom podarilo docieliť oslavu krásy v zrelom veku, je skutočne otázne. Helena totiž svojou pózou a mučivým pohľadom pripomína skôr obraz psychicky týranej ženy, ktorá sa zabudla v 60. rokoch minulého storočia a doteraz spáva s obrovskými natáčkami.

Príťažlivá brunetka vstúpila do sveta modelingu ako sladká osemnástka s titulom Miss Dánska. Helena patrí do generácie Daniely Peštovej a Tyry Banks, s ktorými prežila vrchol slávy ako jeden z anjelov predvádzajúci spodnú bielizeň spoločnosti Victoria's Secret. Jej kariére však vďaka mladistvému zovňajšku a dokonalým krivkám zďaleka neodzvonilo - momentálne pracuje v hlavnom meste Švédska, kde predvádza modely značky Odd Molly.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu