Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tehotná Nicole Richie sa prežiera: Tá má ale apetít...!

Nicole Richie
Nicole Richie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Manžel herečky Nicole Richie spevák skupiny Good Charlotte Joel Madden sa posťažoval na návalové chute svojej tehotnej manželky, ktorá s ním čaká druhé dieťa.

Podľa slov 30-ročného budúceho dvojnásobného otca si jeho 27-ročná žena miesto tradičných tehotenských pochúťok, ako je čalamáda alebo zmrzlina vystačí s neporovnateľne jednoduchším jedálničkom. K jej pochúťkam patria napríklad hamburgery, ktoré ale musia byť z konkrétneho stravovacieho reťazca v Južnej Kalifornii. Muzikantovi však prekážajú náhle požiadavky budúcej mamičky, ktoré musí ako správny manžel splniť.

"Nezáleží na tom, čo chce, ale že ma o to prosí nielen cez deň, ale hocikedy v noci. Väčšinou to býva tak o druhej, tretej nadránom a to je na mne," povedal Madden. "Som to ja, kto jej vtedy musí ísť urobiť sendvič alebo ísť do In-N-Out alebo čokoľvek, čo chce. Väčšinou mi to nerobí až taký problém, iba keď to neviem zabezpečiť," dodal hudobník. Napriek tomu si otcovstvo pochvaľuje.

"Sme veľmi šťastní. Už máme jedno zdravé dieťa a to je to najdôležitejšie, čo si môže rodič želať," uzavrel otec 18-mesačnej dcérky Harlow Winter Kate Madden. Informáciu zverejnil internetový portál people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu