Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia herečka donaha: Krásna upírka ukázala prsia aj rozkrok!

Ahley Green Zobraziť galériu (7)
Ahley Green

LOS ANGELES - Roztrhlo sa s nimi vrece! Na webe sa objavili "uniknuté" zábery ďalšej mladej herečky bez šiat a vo vzrušujúcich pózach, zúfalo túžiacej po veľkej filmovej úlohe. Ashley Greene (22) je však skutočne odvážna - pri fotení si nezakryla ani to najintímnejšie miesto!

Celkovo tri šťavnaté obrázky, ktoré v týchto dňoch zaplavujú internet, zachytávajú mladú štíhlu krásku v Evinom rúchu. Hoci odtieň jej vlasov je o poznanie svetlejší, nahé dievča sa celkom vierohodne podobá Ashley, ktorú zviditeľnila upírska snímka Súmrak.

Pri stene s obrazom si dlhovlasá sexica zapózovala v predklone a s rukami na prsiach, ale aj vystretá s celkom odhalenými prednosťami. Na najpikantnejšej fotografii sa k slovu dostal aj obnažený rozkrok, no jeho majiteľke nevidno tvár, a preto vôbec nie je jasné, o koho vlastne ide.

Ashley je len za posledný týždeň už druhou známou tvárou, o ktorej sa šepká v súvislosti so škandalóznymi nahými zábermi. Pred pár dňami si fanúšikovia totiž obzerali aj odhalené krivky tmavovlasej Vanessy Hudgens. Či im takáto reklama pomôže v kariére, je však skutočne otázne - zvlášť, keď šteklivé obrázky v Hollywoode nafotí každá druhá mladá herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu