Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mendrejová ovešaná šperkmi za vyše 80 tisíc €! Postrážia ju aj na záchode!

Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (7)
Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Slovenská Miss Universe Denisa Mendrejová (22) už v sobotu poletí na svetové finále súťaže krásy. Na Bahamské ostrovy si okrem množstva luxusných šiat zoberie aj hriešne drahé šperky. A tie budú prísne strážené!

Najkrajšia Slovenka za tento rok Denisa Mendrejová bude strážená ako nikdy v živote! Na finále Miss Universe na Bahamách sa celému svetu ukáže v briliantových šperkoch. A tie stáli poriadne prachy! Podľa informácií topiek sa ich cena pohybuje na úrovni dvoch miliónov českých korún (cca 80 tisíc €).

„Dúfam, že nebudem v nebezpečenstve a nikto ma s tými šperkmi neukradne,“ netajila strach Mendrejová. Ako sme sa však dozvedeli, reprezentantka každej krajiny bude prísne strážená. „Bez súhlasu nebude môcť ísť pomaly ani na toaletu,“ zažartovala si šéfka slovenskej verzie súťaže krásy Silvia Lakatošová.

Atraktívnu plavovlásku ešte pred odletom čaká množstvo povinností. Okrem balenia batožiny bude musieť Denisa ešte zajtra riešiť kasting do súťaže Supermodel of Slovakia, ktorú sama organizuje.

Sledujte TOPKY TV: Denisa Mendrejová aj o drahých šperkoch!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu