Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Surovcová a Tůma: Opäť spolu! A zas hrali divadielko!

Filip Tůma a Ivana Surovcová. Zobraziť galériu (10)
Filip Tůma a Ivana Surovcová.

BRATISLAVA – Zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať! To nie je len heslo neverných mužov, ale aj zaľúbencov Filipa Tůmu (31) a Ivany Surovcovej (22). Hoci všade chodia spolu a Filip priznal, že sa mu Ivana páči, svoj vzťah potvrdiť odmietajú.

Vášeň z tancovania pretavili aj do súkromného života. Už sme informovali, že očití svedkovia dokonca videli túto dvojicu vo vášnivých objatiach na bratislavskej hrádzi. Filip Tůma a Ivana Surovcová potvrdili, že každý deň sú spolu, ale milenecký vzťah nepriznali.

My sme ich opäť stretli bok po boku v spoločnosti. Počas celého štvrtkového večera sa výborne zabávali a prejavovali si sympatie aj neverbálnou formou na jednej módnej šou. Filip mohol na Ivane oči nechať. Preto sme sa opäť pokúsili prelomiť bariéru mlčanlivosti dvojice a získať pravdivé vyjadrenie o ich náklonnosti. „Ľudia nás vidia spolu, pretože sa stretávame. Ale netvoríme pár, sme stále kamaráti,“ zahmlievala aj tentokrát Ivana.

Dôvod, prečo boli na akcii obaja, vysvetlila tým, že boli pozvaní ako porotcovia do súťaže krásy. Nuž, nechajme sa teda prekvapiť, kedy konečne vyjdú na povrch s pravdou o ich vzťahu. Nezabúdajme totiž, že Ivana sa podobne vykrúcala z odpovedí aj v prípade nedávneho rozchodu so synom českého milionára Tomáša Chreneka. Nakoniec sa však potvrdili naše informácie, že už netvoria pár, čo aj samotná kráska neskôr priznala.

Sledujte TopkyTV: Ivana Surovcová sa opäť vykrúca zo vzťahu s Filipom Tůmom.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu