Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Odkopnutá Jordan túži po zmene: Pomôže jej botox a obrovské tetovanie?

Jordan Zobraziť galériu (10)
Jordan

LOS ANGELES - Po rozchode s partnerom dostáva modelka Jordan zvláštne chúťky. Najprv si užívala na lodi s množstvom priateľov, kým jej exmanžel strážil doma deti. Teraz sa rozhliada po ďalšej radikálnej úprave svojho zovňajšku.

Pôvodné tetovanie Peter predstavujúce meno svojho bývalého manžela nechala celebrita prečiarknuť. Chcela tým totiž všetkým naznačiť, že svojho exmanžela definitívne vyškrtla zo svojho života.

Teraz sa tmavovláska s nemalými prednosťami rozhliada po novom tetovaní, ktoré už nebude také jednoduché prečiarknuť. Umelecké dielo sa má totiž rozprestierať po celom Jordaninom chrbte: „Chcem mať cez chrbát srdcia a koruny!“

Tetovanie však nie je jedinou zmenou, ktorú na seba táto celebrita chystá. Okrem ihiel s atramentom si pod kožu nechá streknúť aj iné chemické prípravky.

„Tiež si nechám skontrolovať prsia a chcela by som aj botox,“ prezrádza Jordan o svojich plánoch do budúcnosti. Ako najmenej invazívny zákrok v modelkiných plánoch figuruje kvalitný príčesok.

Jordanina túžba po zmene vizáže však môže spôsobiť hotovú katastrofu. Už teraz pôsobí jej figúra s neadekvátne veľkými prsiami a vyhladenou tvárou dosť neprirodzene. Ďalšie zásahy túto umelú krásu ešte zvýraznia.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu