Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Odvážna Balúchová: V Grécku dráždila hore bez!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (3)
Barbora Balúchová

BRATISLAVA – Zábrany zahodila za hlavu! Speváčka Barbora Balúchová (22) sa na nedávnej dovolenke v Grécku poriadne odviazala. Horúce slnko, more a pláže spôsobili, že bývalá finalistka druhej série SuperStar zhodila vrchný diel plaviek a ukázala svoje prsia v plnej kráse.

Plavovláska Barbora Balúchová sa veru vôbec nehanbí. To potvrdila aj na nedávnej dovolenke v Grécku, kam sa vybrala so svojím priateľom - hokejistom Dušanom Pašekom ml. V obľúbenej turistickej destinácii sa po rozhorúčenej pláži promenádovala hore bez. Jej prsia si tak mohli pozrieť okolití páni, ale i diváci jojkárskym Promi novín, v ktorých boli fotografie zverejnené.

A ako si dovolenku pochvaľuje samotná Barbora? „Užívali sme si ju plnými dúškami. Sme predsa mladí ľudia,“ priznala Balúchová, ktorá svoj dva a pol mesačný vzťah vraj dovolenkou iba utužila. „Človek sa na takomto pobyte buď úplne zaľúbi alebo sa rozíde. Keď s niekým trávite 24 hodín denne, tak je to predsa iné,“ tvrdila šťastná speváčka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu