Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fialová s exmanželom na dovolenke: Hrozia im hádky!

Zuzana Fialová a Peter Matulik. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová a Peter Matulik.

BRATISLAVA – Je to „talianske manželstvo“! Zuzana Fialová (35) už niekoľko rokov opäť žije so svojím exmanželom Petrom Matulikom (39). Momentálne sú spolu na dovolenke v Chorvátsku. Kedykoľvek to však medzi nimi môže začať vrieť!

Asi pred dvomi rokmi sa prevalilo, že Zuzana Fialová opäť žije so svojím exmanželom Petrom Matulikom. Návrat jedného k druhému si však herečka nijako neidealizovala. „Náš vzťah je neštandardný a uvidíme, ako to dopadne,“ vyjadrila sa vtedy. Neskôr dokonca tvrdila, že doma je pod papučou. A zdá sa, že medzi týmito partnermi vládne naozaj takzvané talianske manželstvo.

So Zuzanou sme sa totiž skontaktovali počas dovolenky, ktorú trávi práve s Matulikom a ich spoločným synom Davidom. Do Chorvátska odišla začiatkom júla a návrat je zatiaľ veľkým otáznikom. „Odídeme, keď sa poriadne pohádame. Uvidíme, dokedy tu spolu vydržíme,“ povedala nám Zuzana. J

Jej návrat však nakoniec nemusí byť až taký dramatický. Zuzanina nadácia Fialka totiž organizuje prázdninové pobyty pre deti. „Asi sa vrátim kvôli nim. Pôjdem ich pozrieť, keď budú mať rodičovský deň a budú pre nich robiť program,“ prezradila Zuzana, ktorá má už teraz za sebou približne dvojtýždňový pobyt pri mori a mala by sa teda vrátiť opálená a oddýchnutá.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu