Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sado-maso Partlová: V koži bola nenormálne sexi!

Mirka Partlová Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová

BRATISLAVA – Bola z nej domina! Šaty dokážu človeka poriadne zmeniť! O tom sa mohli presvedčiť viacerí prítomní hostia na nedávnej módnej prehliadke, na ktorej predvádzali modely známe osobnosti. Medzi nimi aj muzikálová herečka Mirka Partlová (24). Tá sa predviedla v sexi koženom outfite, ktorým rozhodne zaujala.

Mladá speváčka Mirka Partlová sa na nedávnej charitatívnej módnej prehliadke predviedla s výrazným make-upom, v extravagantnom účese a v sexi kožených šatách bez podprsenky, ktoré jej odkrývali nahý chrbát. V takejto kombinácii pripomínala tak trochu štýl sado-maso.

Topky.sk zistili, že sa v týchto drahých šatách necítila vôbec nepríjemne. Práve naopak. „Sú pekné a cítim sa v nich fajn. Sú pohodlné. Ale aj dosť drahé. Stoja okolo 2500 tisíc eur (cca 75 tisíc korún),“ netajila počas prehliadky speváčka, ktorá k šatám zvolila aj krásne topánky. Tie výrazný look iba podčiarkli. Kožené šaty jej tak v duchu mohla závidieť nejedna z prítomných dám.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu