Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Hermionu prekvapil dážď - ukázala sexi nohy aj gaťky!

Emma Watson Zobraziť galériu (10)
Emma Watson

LONDÝN - Čarodejnícke schopnosti im nepomohli! Na trojici hrdinov kúzelníckej ságy sa predvčerom vyvŕšilo počasie v podobe prudkého lejaku. Na svoje si však prišli fanúšikovia atraktívnej Emmy Watson (19) - v chaose medzi dáždnikmi jej spod šiat vykukla bielizeň!

Z detskej hviezdy strieborného plátna vyrástla dospelá žena s vyberaným vkusom a svojským sexepílom. Na celosvetovej premiére šiesteho pokračovania Harryho Pottera sa Emma letnou búrkou nenechala rozladiť a na všetky strany rozdávala žiarivé úsmevy i autogramy.

Mladá herečka uviedla snímku Harry Potter a polovičný princ do kín v novom módnom štýle, ktorým však rozhodne nič nepokazila. Na červenom koberci sa predviedla v dlhej vintage róbe na spôsob 70. rokov minulého storočia značky Ozzi Clark. Náležitú pozornosť po celý čas pútal jej sexi výstrih, ktorý v istom momente okorenili vytŕčajúce nohavičky telovej farby. Krásne šaty totiž Emmu zradili a rozhalili sa jej rovno medzi štíhlymi nôžkami.

Napriek drobnému faux-pas s bielizňou však Hermiona môže na celý večer spomínať len v dobrom. Hustý dážď ju totiž o vlások minul a vďaka veľkým dáždnikom zostala takmer úplne suchá. Toľko šťastia už nemali jej hereckí kolegovia Daniel Radcliffe a Rupert Grin, ktorí úplne premokli a svojich 45 minút slávy si užívali ako zmoknuté kurčatá. Kompletnú zostavu hereckého obsadenia i celý filmový štáb spájala biela stužka na zápästí - tá pripomínala pamiatku mladého herca Roba Knoxa, ktorý bol v hlavnom meste Anglicka minulý rok dobodaný na smrť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu