Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rozborilova manželka: Buďte spolu šťastní!

Katarína Rozborilová Zobraziť galériu (8)
Katarína Rozborilová

BRATISLAVA – Zatiaľ čo si populárny moderátor TV Markíza Vilo Rozboril (37) a jeho nová priateľka Petra Kelbelová (22) z Košíc užívali tajnú dovolenku v Egypte, zabávačova manželka Katarína (40) o ničom nevedela a očakávala jeho návrat do ich spoločného rodinného hniezda v okrajovej časti Bratislavy.

Fotografie, ktoré včera uverejnil Nový Čas, ju preto doslova šokovali. Veď na snímkach spoznala svojho manžela v spoločnosti o 15 rokov mladšej milenky! Napriek tomu Katarína zamilovanej dvojici odkazuje: „Buďte spolu šťastní!“

Katarína Rozborilová o manželovom vzťahu s 22-ročnou východniarkou Petrou Kelbelovou do včerajšieho dňa nič netušila. Vilovu novú lásku jej predstavilo až pondelkové vydanie denníka Nový Čas. Snímky zachytili populárneho moderátora a jeho mladú milenku v egyptskej Hurghade, kde si tajne užívali týždňovú dovolenku. Pár na africkom kontinente spoločne privítal príchod no-vého roka 2005 v luxus-nom hoteli Sunrice Palacio.

Na otázku Nového Času, či Katarína vedela o manželovom výlete do Egypta, odvetila: "Nevedela som to, ale dúfam, že si tam obaja dobre oddýchli. Tú oblasť totiž dobre poznám, keďže tam pravidelne chodievam s dcérou Katkou."

Hoci už Rozborilovo srdce tlčie pre inú ženu, Katarína je rozhodnutá i naďalej žiť s ním pod jednou strechou. A to aj napriek tomu, že manželia sa rozvádzajú. "A prečo nie? Veď Vilo tu má trvalé bydlisko a je otcom môjho dieťaťa," zdôraznila Katarína.

Do útulného sídielka Rozborilovcov, ktoré stojí na okraji hlavného mesta, sa manželia presťahovali pred pol druha rokom. V tom čase prežíval moderátor ľúbostnú romancu s vtedajšou milenkou - tmavovlasou modelkou Silviou Horváthovou (21) z Michaloviec. Vilo a Silvia dokonca bývali v jednej domácnosti, chodili spolu na dovolenky a plánovali spoločnú budúcnosť. Katarína Rozborilová bola ochotná aj tento manželov "prešľap" prehliadnuť a na všetko zabudnúť. Prečo? "Lebo ho ľúbim," povedala vtedy Rozborilová.

Po viacerých krízach Rozborilovci nakoniec svoje manželstvo predsa len ukončia pred súdom. Rozvodové konanie by malo byť vo februári, po ktorom budú obaja opäť slobodní. Uvidíme, ako dlho...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu