Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Červenajúci sa Tůma: Zvádzali ho sexi anjeli!

Filip Tůma so sexi anjelmi. Zobraziť galériu (4)
Filip Tůma so sexi anjelmi.

BRATISLAVA – Ten sa ale má! Baby sa na neho jednoducho lepia! Herec a operný spevák Filip Tůma (32) si to na nedávnom otvorení wellness hotela poriadne užíval. Mal čo robiť, aby odolal dvom dráždivým brunetkám!

Herec Filip Tůma je neustále obletovaný krásnymi ženami. A nebolo tomu inak ani pred pár dňami na otvorení štvorhviezdičkového tatranského wellness hotelu, kde bývalý účastník Let´s Dance 3 nechýbal. Tu ho pri príchode „zdrapli“ hneď dve sexi slečny s anjelskými krídlami.

A operný spevák sa tomu vôbec nebránil. Práve naopak. Anjelmi bol zjavne ohúrený natoľko, že mu neprekážalo, keď sa k nemu slečny pritisli. Neobjali ho iba rukami, ale „obkrútili“ sa okolo neho aj nohami. Hoci sa Tůma tváril veľmi spokojne, predsa len sa chvíľami hanbil.

Podľa našich informácií už dlhšie tvorí pár so svojou bývalou tanečnou partnerkou z Let´s Dance 3 Ivanou Surovcovou (22). A práve táto skutočnosť mohla byť jedným z dôvodov, prečo mu príjemná spoločnosť slečien spôsobila menšie rozpaky.

Tůma a Surovcová údajne prežívajú láskyplné obdobie. Očití svedkovia ich dokonca nedávno videli, ako sa títo zaľúbenci bozkávajú na petržalskej hrádzi. Hoci to ani jeden z nich nepriznal a obaja svorne tvrdia, že sú len kamaráti, v otázke spomínaných bozkov sa nám však od herca dostala zaujímavá odpoveď. „No neviem, či to vyzeralo ako bozky, ale veď aj kamaráti sa objímajú,“ priznal fakt, že určité intímne momenty medzi nimi sú.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu