Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zlatá kráska Beyoncé: Boky širšie ako ramená!

Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (8)
Beyoncé Knowles

NEW YORK – Speváčka obdarená bronzovou pleťou a skvelým hlasom opäť predviedla jedno zo svojich skvelých predstavení. Nápadité oblečenie vypasované v páse zvýraznilo okrem Beyonceiných (27) predností znova ten istý nedostatok – poriadne veľký zadok.

Slávna hudobníčka obšťastnila svojím vystúpením všetkých nadšených fanúšikov v meste prezývanom Big Apple. K žiarivému vzhľadu počas celého koncertu jej dopomohol trblietavý zlatavý kostým s plavkovým strihom a veľkou mašľou na zadku. Žeby sa ňou speváčka snažila odpútať pozornosť od svojho rozmernejšieho pozadia?

Beyoncé si svoje vystúpenie bez dynamickej tanečnej choreografie už ani nevie predstaviť, no jej záľuba ju vie aj riadne vytrestať: „Nemyslím na svoje nohy až do doby, kým sa nesnažím zaspať.“

Problém jej samozrejme spôsobujú hlavne vysoké lodičky, ktoré k jej pódiovému imidžu už jednoducho patria: „Keď prídem domov a dám ich dole, vždy zastonám, och môj bože.“
Bez vysokých topánok predlžujúcich nohy, by však jej zadné partie pôsobili ešte mohutnejším dojmom. Unavené a bolestivé chodidlá sa stali pre speváčku doslova nutnosťou.

Beyoncé sa nedávno priznala k zaujímavej činnosti. „Prezliekam sa za chlapca a nikto ma tak nespozná.“ Zrejme práve tento jej koníček ju inšpiroval k naspievaniu jej nedávneho hitu If I Were A Boy. Predstaviť si Beyoncé zamaskovanú na nerozoznanie od chlapca je však pomerne dosť náročné.

Zlatá kráska Beyoncé: Boky
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu