Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Angelina rozpútava vojnu: Zabáva sa s bývalým!

Angelina Jolie a Billy Bob Thorton Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie a Billy Bob Thorton (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Po tých najhorších narodeninách sa krásna herečka rozhodla vrátiť Bradovi, čo si zaslúžil. Namiesto ďalšieho vyplakávania sa obveseľuje s exmanželom Billy Bob Thortonom a svojho súčasného partnera doslova ignoruje.

„Angelina bola kvôli Bradovmu rande s Jen zúrivosťou celá bez seba a dosť ju to ponížilo,“ prezrádza zdroj pre časopis National Enquier.

Zronená matka šiestich detí si našla cestu, ktorou hodlá ulahodiť pošliapanému egu a poriadne naštvať Brada. Prostriedkom pomsty nie je samozrejme nik iný ako kontroverzný Billy Bob Thorton. Na rozdiel od svojej polovičky sa Angelina nesnaží svoj kontakt s expartnerom tajiť. Práve naopak.

„Naposledy Brad vošiel do kúpeľne a našiel tam nahú Angelinu popíjajúcu víno a vychutnávajúcu si intímne rozhovory s Billym po telefóne.“ Témou vraj boli spomienky na staré dobré časy, pekné zážitky a v neposlednom rade divoké posteľové dobrodružstvá.

Aby to nestačilo, tmavovláska sa s ním odmietla rozprávať a naďalej zotrvávala s dobrou náladou v rozhovore so svojím bývalým manželom: „Najhoršie bolo, keď poprosil Angie, aby to položila, pretože sa s ňou potrebuje dohodnúť na niečom dôležitom týkajúcom sa jedného z ich detí. Ona ho úplne odignorovala a telefonovala ďalšiu pol hodinu.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu