Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Blondínky Soukopová a Trump: Takto pútajú pozornosť... Prsiami!

Hana Soukupová a Ivanka Trump Zobraziť galériu (12)
Hana Soukupová a Ivanka Trump (Zdroj: isifa)

NEW YORK - Priehľadné šaty či výstrih až po pupok? Dve krásne tváre zo sveta modelingu, Hana Soukupová (23) a Ivanka Trump (27), túto dilemu riešiť nemusia - nech si oblečú čokoľvek, odrazu je čertovsky ťažké pozerať im výlučne do očí!

Dve krásavice okrem českých koreňov, blonďavej hrivy, dokonalých kriviek a modelingovej kariéry tento týždeň spojila aj jedna skutočne výnimočná párty. Hemžilo sa to na nej umelcami a celebritami zvučných mien, ktoré si v pridruženej aukcii dychtivo obohacovali svoje zbierky o výtvory z obdobia 20. storočia.

Atraktívne dámy boli vo Whitney múzeu amerického umenia neprehliadnuteľné vďaka svojim róbam upozorňujúcim na ženské tvary pod nimi. Hana zvolila decentnejšie šaty čiernej farby, ktorých sukňa pozostávala z viacerých vrstiev a priehľadný vrchný diel bol vyrobený z jemného tylu. Štipku extravagancie im však dodali lesklé vsadenia v tvare podprsenky - vďaka nim bolo všetkým naokolo jasné, že skutočná spodná bielizeň v ten večer zostala doma. Staršia Ivanka sa, naopak, o umelecký dojem ani náhodou nepokúšala. Obliekla si lesklé minišaty modrej farby s hlbokým výstrihom a vykúkajúcimi dlhými nohami okamžite dala najavo, že je sexi kočkou večera.

Spomínané múzeum uchováva jednu z najdôležitejších zbierok amerického umenia minulého storočia a pravidelne vystavuje viac ako 18 tisíc diel. Súčasťou podujatí bývajú aj rôzne exhibície, ktoré pomáhajú súčasným umelcom zviditeľniť sa a prirodzene, votrieť sa do priazne potenciálnych zákazníkov.

Blondínky Soukopová a Trump:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: isifa)

Blondínky Soukopová a Trump:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: isifa)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu