Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Susan Boyle po kolapse: Nečakaný návrat!

Susan Boyle Zobraziť galériu (5)
Susan Boyle

LONDÝN - Škótska speváčka Susan Boyle nakoniec spievala na pondelkovom koncerte finalistov a finalistiek súťaže Britain's Got Talent. Publiku v škótskom Glasgowe zaspievala pieseň, s ktorou sa preslávila - I Dreamed A Dream z muzikálu Bedári.

Rozptýlila tak obavy, že sa pre zdravotné problémy nezúčastni ani tohto vystúpenia. Po prvý raz sa objavili v nedeľu 31. mája po finále talentovej súťaže, kde prekvapivo nezvíťazila. Pre vyčerpanie a záchvat úzkosti ju museli na niekoľko dní hospitalizovať. Vychádzajúca spevácka hviezda vystúpila po prvý raz od hospitalizácie v piatok 12. júna v Birminghame na turné Britain's Got Talent. Na koncert, ktorý sa konal 14. júna v Manchestri, však neprišla pre vyčerpanie.

Štyridsaťosemročná Škótka sa preslávila vďaka súťaži Britain's Got Talent. Video z nej sa na webovej stránke YouTube zaradilo medzi najobľúbenejšie. V najbližších týždňoch sa očakáva, že porotca súťaže Simon Cowell a jeho hudobné vydavateľstvo podpíšu s Boyle zmluvu na album. Objavili sa informácie aj o tom, že v Hollywoode nakrútia film podľa jej životného príbehu.

Susan Boyle, najmladšia z deviatich detí, vyrástla v škótskom Blackburne - zhruba 32 kilometrov západne od Edinburghu. Ako dieťa mala ťažkosti s učením a bola terčom posmechu ostatných detí. Ako dospelá si ťažko hľadala prácu, no pravidelne vystupovala v miestnom karaoke a spievala v kostolnom zbore. V rozhovore pre Associated Press v apríli povedala, že k prihláseniu do súťaže ju inšpirovala smrť matky. "Chcela som jej ukázať, že so svojím životom dokážem niečo urobiť,“ vysvetlila Boyle.

VIDEO: Susan Boyle vo finále.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu