Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bruce Willis: Na staré kolená sado-maso... A manželkine nahé prsia!

Zobraziť galériu (11)

LOS ANGELES - S ďalšou svadbou chytil druhý dych a údajne opäť začal veriť v lásku. Tú však dokazuje zaujímavým spôsobom - polonahý v submisívnej pozícii so vzrušujúcou dominou. Akčný hrdina Bruce Willis (54) si prekvapivo rád nechá rozkazovať!

Zdá, že o dvadsaťdva rokov mladšia manželka Emma Heming hollywoodskemu drsňákovi v žilách opäť rozprúdila horúcu krv. Manželská dvojica si okorenila spoločný život šťavnatým fotením pre magazín W, na ktorom nechýbala páska cez oči, latexový outfit, extravagantné čižmy na šnurovanie, či kožené remene na spútanie. Čerešničkou na torte bola nepochybne nielen Emmina dokonalá figúra, ale predovšetkým jej obnažené poprsie. To si superštíhla kráska odhalila v kúpeľni, zatiaľ čo jej miláčik stál poslušne v kúte.

Bruce sa v rozhovore pre spomínaný magazín priznal, že jeho posledných desať rokov nestálo zrovna za veľa. Prežil ich totiž osamote a väčšinu času bol nešťastný: "Hovorieval som, že som síce sám, ale nie som osamelý. No len som si strieľal zo seba samého." Svetlo do jeho "temnoty" vniesla až krásna Emma, od ktorej sa momentálne nepohne ani na krok.

Sexi fotenie pod taktovkou vychýreného fotografa Stevena Kleina sa hereckej hviezde veľmi nepozdávalo a považuje ho za jednu zo skúseností, ktoré neboli až také príjemné: "Oh, bolo to nepríjemné. Robili sme veľa vecí, o ktorých viem, že iní herci by ich nerobili. Ak by som tam bola iná modelka, až tak by ma to nebralo."

Bruce Willis: Na staré
Zobraziť galériu (11)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu