Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zničená Katie Price: Na rozvod zabúda v bikinách - vychudnutá na kosť!

Katie Price Zobraziť galériu (9)
Katie Price

LONDÝN - Britská modelka Katie Price (31) už zrejme stratila akúkoľvek nádej na opätovné zblíženie s manželom Petrom Andrém (36). Opäť sa vrhla do práce a na móle sa predviedla rovno v bikinách - tie však odhalili desivo vyziabnutú figúru!

Katie, ktorá je v Británii známa tiež pod prezývkou Jordan, sa cez víkend po prvýkrát objavila na verejnosti od búrlivého ukončenia viac ako štvorročného manželstva so spevákom Petrom Andrém. Svoju premiéru si "odkrútila" na módnej prehliadke s príznačným názvom The Clothes Show.

Čiernovlasá televízna hviezda sa v sobotu večer objavila hneď v niekoľkých variáciách. Najskôr si natrieskala silikóny do výstrihu lesklej kombinézy a na hlavu si navliekla mohutnú bielu parochňu. Zlatým klincom jej vystúpenia však boli miniatúrne trojuholníkové bikiny, modrá šerpa s nápisom "Miss Londýn" a veľké číslo šťastnej sedmičky. Tento outfit by za normálnych okolností vzbudil žiadostivé pohľady, no tentoraz diváci len krútili hlavami - na Jordaninej vychudnutej postave totiž voľným okom počítali rebrá a jazvy po plastikách!

Peter manželské nezhody od začiatku riešil s horúcou hlavou a netajil sa tým, že si želá rýchly rozvod. Jeho polovičke táto myšlienka spočiatku nebola vôbec po chuti a Katie sa bránila zubami-nechtami, no podľa jej blízkeho priateľa v nedeľu konečne súhlasila: "Je to smutné, ale Katie vzdala svoj boj. Akceptuje, že Peter sa k nej nevráti a je pripravená pohnúť sa v živote ďalej."

Zničená Katie Price: Na
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu