Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizáci z Ordinácie: Vieme, koľko zhrabnú za Žitného tragédiu!

V kontorverznej časti si zahrajú Michaela Čobejová a Martin Mňahončák Zobraziť galériu (13)
V kontorverznej časti si zahrajú Michaela Čobejová a Martin Mňahončák

BRATISLAVA – Zdá sa, že z autonehody spôsobenej Rasťom Žitným (32) je nakoniec celkom dobrý biznis! Kontroverzný diel seriálu Ako som prežil, ktorý je spájaný s tragickou haváriou exmoderátora, totiž vynesie účinkujúcim hercom slušné prachy. Topky.sk zistili, koľko peňazí približne zhrabli Michaela Čobejová (38) a Martin Mňahončák (31).

Už budúcu stredu sa dostane do vysielania epizóda zo série jojkárskych príbehov Ako som prežil, ktorej spätosť s okolnosťami vlaňajšej havárie Rasťa Žitného je viac než očividná. Ponuku zahrať si v spomínanej časti prijali Michaela Čobejová a Martin Mňahončák. Tí sú známi predovšetkým z Ordinácie v ružovej záhrade.

Spomínaným hercom z markizáckeho seriálu účinkovanie v kontroverznej časti, ktorá zachytáva nešťastnú tragédiu spôsobenú ich bývalým kolegom, niekdajším hlásateľom Televíznych novín, neprekáža. „Moja postava v príbehu Žitného nevystupovala, takže ja s týmto nemám problém,“ pozerala sa na celú situáciu počas nakrúcania Čobejová.

Okrem hereckého obsadenia stojí za povšimnutie aj suma, za ktorú hlavní protagonisti prepožičali tomuto smutnému príbehu tváre. Podľa informácií topiek z hereckých kruhov, by sa malo bankové konto Čobejovej rozšíriť o približne 3 500 eur. A zle nevyzerá ani Mňahončákov honorár, ktorý by mal byť nižší o zhruba 1 000 eur. „TV JOJ sa nebude vyjadrovať k výške honoráru,“ odmietla komentovať túto tému hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová.

Fotografie z nakrúcania si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Sledujte TOPKY TV: Exkluzívne zábery z nakrúcania kontroverznej časti



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu