Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bača: Tajná svadba v Amerike!?

Juraj Bača so svojou polovičkou Jeanne Zobraziť galériu (6)
Juraj Bača so svojou polovičkou Jeanne

BRATISLAVA – Už je v chomúte!? Bývalý úspešný kajakár a moderátor Juraj Bača (33) sa údajne nedávno tajne oženil. Svoje Áno povedal podľa našich informácií dlhoročnej priateľke Jeanne (28) v americkom Miami.

Známy komárňanský športovec a politik Juraj Bača sa podľa našich informácií tajne oženil. Za svoju vyvolenú si zvolil sympatickú Američanku s európskymi koreňmi Jeanne. Utajovaná svadba sa mala konať zhruba pred dvoma týždňami na Floride v Miami. Obradu sa vraj zúčastnili okrem rodiny aj niekoľkí Jurajovi známi z Komárna, medzi ktorými vraj nechýbal bývalý úspešný športovec Mário Hoffmann s priateľkou.

Zo slobodného chlapa sa tak razom stal seriózny ženáč. Svojou svadbou viacerých priam šokoval. Hoci je s americkou priateľkou viac ako sedem rokov, počas tohto vzťahu na diaľku ju Juraj  stihol podviesť s tanečnou partnerkou z Let´s Dance Barborou Jančinovou. Obidvoch ich totižto paparazzi pristihli, ako sa v aute vášnivo bozkávajú. Okrem toho si užíval aj horúce chvíle s vydajachtivými finalistkami jojkárskej šou Vyvolená. Ako sa však zdá, láska prekoná všetko a Jeanne svojmu už manželovi  zrejme odpustila.

Topky.sk dali sympatickému podnikateľovi priestor na vyjadrenie na tému svadby. „Nebudem to komentovať,“ povedal nám po dlhšej odmlke Bača, ktorý tak nepoprel naše informácie. Ako nám ďalej povedal, nemá záujem o medializáciu. A tak sme sa od neho nič viac nedozvedeli.  „Nechcem sa vyjadrovať na tému svojho súkromia,“  uzavrel našu debatu bývalý moderátor, ktorý sa v súčasnosti venuje charite, politike a podnikaniu.

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu