Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošová chce byť sexi: Schudla už viac ako desať kíl!

Iveta Pomeje-Bartošová Zobraziť galériu (10)
Iveta Pomeje-Bartošová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Vylepšuje si figúru! Česká speváčka Iveta Pomeje-Bartošová (42) chce opäť vyzerať sexi! A úpenlivo na tom pracuje. Pre topky.sk priznala, že za pár týždňov výrazne schudla. Viac ako desať kíl!

Česká speváčka Iveta Bartošová, ktorá sa zhruba pred dvoma rokmi dobrovoľne liečila zo závislosti od alkoholu, prežíva momentálne jedno so svojich najšťastnejších období. Po tom, čo sa minulý rok na jeseň vydala za svojho manažéra Jiřiho Pomeje, sa opäť teší zo života.

Hoci sa stále súdi s otcom spoločného syna Artura (12) Ladislavom Štaidlom (63) o to, komu bude zverené dieťa do starostlivosti, predsa len to už nie je také zlé, aké to bolo pred rokmi. Dokonca, ako sama povedala, je nesmierne šťastná. A na Slovensku oveľa viac ako v Čechách. Zrejme aj vďaka Let´s Dance 3, kde úspešne tancuje. Pohyb jej prináša radosť, čo je na nej aj vidieť. Výrazne totiž schudla. „Zhodila som už asi 10-11 kíl,“ povedala speváčka, ktorá priznala, že ju jej tanečník doslova mučí. „No veru. Mučí, mučí,“ netajila Bartošová.

Ako nám sama ďalej prezradila, vôbec sa necítila byť sexi a jej tanečník Matej Chren ju to musel učiť. „Musela som na tom strašne zamakať,“ priznala Iveta. Topky.sk sa spýtali jej tanečného partnera, prečo si myslí, že nebola sexi. „Keď sa začne sústreďovať na kroky, nie je sexi. Začne robiť grimasy,“ netajil Matej Chren, ktorý s Ivetou zajtra bude tancovať jive. Uvidíme, či plavovláska predvedie nejaké grimasy alebo bude jednoducho sexi.

Sledujte TOPKY TV: Bartošová o chudnutí, o pocitoch, že nie je sexi i o synovom prekvapení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu