Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vulgárnosti v Let´s Dance: Polonahý Tůma si to „rozdával“ s Flašíkom!

Takto sa páni odviazali. Zobraziť galériu (3)
Takto sa páni odviazali.

BRATISLAVA – Odhodili zábrany! Boháč Fedor Flašík (51) a operný spevák Filip Tůma (31) to v nedeľňajšom kole Let´s Dance trochu prepískli.

O tom, že v zákulisí markizáckej šou panuje uvoľnená nálada, sme sa mohli presvedčiť už niekoľkokrát. Najmä Juraj Mokrý púšťa pravidelne uzdu svojim bláznovstvám. V nedeľňajšom kole však jednoznačne „zahviezdili“ Fedor Flašík a Filip Tůma.

Keď totiž robil Martin Pyco Rausch živý vstup ešte pred samotným začiatkom šou, v pozadí za ním sa oddávali nevšedným žartom spomínaní tanečníci. Od pol pása nahý Filip Tůma stál za Fedorom Flašíkom. Boháč bol prehnutý cez gauč, opieral sa o neho a škúlil očami. Situácia vyznieva tak, ako keby simulovali intímny pomer, čo nie je príliš vhodné do takejto šou.

„Nebolo to sexovanie. Môže sa stať, že kamera skresľuje. Možno to tak vyzeralo, ale nebol to zámer. Cvičili sme sambový pohyb. Rozhodne nehodlám robiť kopulačné pohyby s pánom Flašíkom,“ povedal nám o nevšednom žartíku Tůma. Samotný Fedor tvrdí, že ani nevie, čo sa za jeho pozadím dialo. „Bol som opretý o sedačku. Viem, že za mnou robil nejaké opičky, ale nevidel som to. Filip sa zrejme rozbláznil. Potom som mu povedal, aby neblbol. Zrejme bol v predtanečnom tranze. Samba tak môže vyznievať. Určite však nepochybujete o mojej orientácii,“ vtipkoval manžel europoslankyne Moniky Flašíkovej-Beňovej o vzniknutej situácii.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu