Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Angelina zviedla milenca svojej matky! Koľko katastrof ešte príde?!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (22)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Jednej z najsexi herečiek Hollywoodu sa v poslednom čase lepí smola na päty. Angelina Jolie (33) nielenže už dlhšie zápasí s obrovskými problémami v súkromnom i pracovnom živote, teraz o nej navyše vyplávala na povrch ďalšia šokujúca informácia - v minulosti bola poriadna perverzáčka!

Tmavovlasej kráske sa momentálne rúca pred očami celý svet. Partner Brad Pitt, s ktorým vychováva šesť detí, sa jej definitívne vzdialil a náplasť na zlomené srdce našiel u svojej exmanželky Jennifer Aniston. Angeline sa navyše nedarí ani v pracovnej oblasti. Rolu Susan Boyle, ktorá spôsobila v súťaži Británia má talent obrovskú senzáciu, jej vyfúkla staršia kolegyňa Demi Moore.

Sexi mamina teraz čelí aj škandalóznym obvineniam, ktoré pochádzajú ešte z jej tínedžerských čias. Angelina sa údajne pred prahom dospelosti zaplietla s jedným z frajerov svojej matky Marcheline. Túto pikantnú informáciu priniesol magazín Star vo svojom najnovšom vydaní: "Marcheline sa so svojím milencom ostro pohádala a Angie vtedy zbadala príležitosť na to, aby ho zviedla. Neskôr však plakala a prosila March o odpustenie. Tá jej, samozrejme, prepáčila."

Kontroverzný úryvok pochádza z knihy publicistu Andrewa Mortona, ktorý sa vo svojom diele plánuje zaoberať milencami krásnej herečky a čitateľom sľubuje aj perverzné detaily. Knihu o Angeline má v úmysle vydať aj jej bývalý bodyguard Mickey Brett, ktorý chce verejne prepierať špinavú bielizeň týkajúcu sa výlučne vzťahu prominentného páru Brangelina. Obe publikácie by sa mali dostať do kníhkupectiev ešte pred koncom tohto roka. Ktovie, či po Vianociach o Angelinu ešte nejaký chlap vôbec zakopne...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu