Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Brad a Angelina: Rozchod a najímanie právnikov, toto nedopadne dobre!

Brad Pitt a Angelina Jolie.
Brad Pitt a Angelina Jolie.

LOS ANGELES - Slávnemu páriku už definitívne odzvonilo. Od krásnych rečí o vzájomnej podpore a súdržnosti prešli k tvrdému boju o získanie tých najlepších advokátov. Kto má v tejto vojne zatiaľ navrch?

Angelina už prezieravo podnikla nutné opatrenia. Okamžite vyhľadala jedného z najúspešnejších právnikov, ktorý má zabezpečiť obmedzenie Bradových stretávok s deťmi. Teda aspoň do doby, kým sa celý prípad nevyrieši. Šiestich biologických i adoptívnych detí sa totiž dobrovoľne nevzdá ani jeden.

O problémoch vo vzťahu hollywoodskej dvojice informovali média už dávnejšie. Že to ale zájde takto ďaleko, nečakal nikto. Partneri spolu už nevedia vydržať.

„Nedokážem už zniesť Angelininu náladovosť,“ sťažoval sa Pitt svojim kamarátom. Úspešná herečka však na svojho drahého vytiahla tvrdšie zbrane. Brada obviňuje zo závislosti na alkohole.

„Sú spolu len veľmi zriedka,“ prezrádza rodinný známy a dodáva: „Obaja si žijú vlastné životy.“

Ďalší zdroj z okruhu Jolie - Pittovcov hovorí: „Je úplne jedno, aké divadielko budú ďalej hrať, aby to zakryli, ja viem, že už naozaj nie sú spolu.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu