Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kelly Ripa v bikinách: Takto vyzerá najškaredší pupok sveta!

Kelly Ripa Zobraziť galériu (9)
Kelly Ripa

MIAMI - Americká herečka Kelly Ripa (38) sa aj napriek zrelému veku a trom pôrodom teší vyšportovanej postave, ktorú jej môžu závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne. Pohľad na jej sexi figúru však kazí veľká hrča uprostred plochého bruška - dôkaz, že pôrodník pri nej odviedol fušérsku robotu!

Slnečná Florida je obľúbenou dovolenkovou destináciou mnohých celebrít a tento týždeň jej priezračnému moru neodolala ani táto hollywoodska kráska. Kelly svoje dokonalé krivky predvádzala v Miami Beach v bledomodrých trojuholníkových bikinách, ktoré jej perfektne sadli. Jedinou chybičkou krásy je abnormálne veľký pupok - ten na útlom brušku pôsobí ako škaredá neforemná hrča.

Aj keď herečkin pupok patrí medzi mimoriadne nevydarené, Kelly môže byť rada, že jej pôrodník vôbec nejaký urobil. Topmodelka Karolína Kurková zo susedného Česka totiž už takéto šťastie nemá. Jej pupočná jamka má neprirodzenú formu, kvôli čomu musí pri prehliadkach nosiť umelé násady a na fotografiách jej pupok graficky dorábajú v počítači.

Kelly je známa predovšetkým americkým divákom, ku ktorým sa veľmi dlho prihovárala prostredníctvom televíznych obrazoviek v talkšou s názvom Live with Regis and Kelly. Atraktívna blondínka má tri deti, na výchovu ktorých má vskutku zaujímavý názor: „Deti sú ako palacinky. Prvý raz to dosť pokašlete, no druhýkrát to už ide o niečo lepšie."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu