Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čobejová: Pozrite sa, takto rodila!

Michaela Čobejová pri pôrode. Zobraziť galériu (7)
Michaela Čobejová pri pôrode.

BRATISLAVA – Michaela Čobejová (38) priviedla v pondelok nadránom na svet svoju druhú dcéru Táničku. Zábery toho, ako herečka rodí, sa dnes objavia aj na televíznych obrazovkách. Topky.sk zistili, ako k tomu došlo.

Váhala! Herečka Michaela Čobejová počas svojho tehotenstva pripustila možnosť, že porodí v priamom prenose. Ako sa však termín narodenia jej dcérky blížil, túto možnosť označila len za vtip. Nakoniec sa však jej „trápenie“ na obrazovkách predsa len objaví!

Keď totiž herečka otehotnela, do druhého stavu musela prísť aj jej postava v Ordinácii v ružovej záhrade. Ako sestrička Kamila rodila Michaela už začiatkom februára, no zábery z televízneho pôrodu budú odvysielané až dnes v markizáckom seriáli.

„Dúfam, že aj neporodím naozaj,“ strachovala sa vtedy Čobejová. Našťastie všetko dobre dopadlo a Tánička prišla na svet len deň pred plánovaným termínom. Herečka je momentálne aj s dcérkou v bratislavskej nemocnici, kde je ubytovaná na samostatnej izbe. „Je trochu únavné, keď je človek populárny a ľudia chcú komunikovať aj v pôrodnici,“ povedala nám o zvýšenom záujme o jej osobu.

Čobejová: Pozrite sa, takto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu