Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenky, prihláste sa, zaplatíme vám plastiku

Moderátorka Zmenárne Eva Pribilincová sa na drsnú šou teší.
Moderátorka Zmenárne Eva Pribilincová sa na drsnú šou teší.

BRATISLAVA - Plastika tváre priamo pred televíznymi kamerami! Takúto drsnú reality show pripravuje STV pre svojich divákov od budúceho roka. V špeciálnom vydaní relácie Zmenáreň chce verejnoprávna televízia odvysielať plastické operácie žien s tvárou zdeformovanou po úraze alebo dopravnej nehode. A ešte im to aj zaplatí!

Do programu sa môžu prihlásiť Slovenky bez ohľadu na vek či iné kritérium. Jedinou podmienkou STV je, aby ženy súhlasili nielen s nakrútením ich výzoru pred a po kozmetickej úprave, ale aby umožnili televíznemu štábu nasnímať samotnú operáciu.

"Myslíme si, že do formátu Zmenárne sa hodí aj takáto krajná zmena výzoru. Zaplatíme preto vybranej žene všetky náklady spojené so zákrokom a zároveň ju zbavíme celoživotnej traumy," povedal člen manažmentu STV Branislav Zahradník. Výška honoráru pre chirurga nie je limitovaná, pričom sa odhaduje, že táto suma sa môže vyšplhať na niekoľko desaťtisíc korún.

"Nebudeme teraz stanovovať cenový strop. Tým by sme najťažšie prípady vylúčili, a to nechceme," dodal Zahradník. A čo na tieto smelé plány hovorí moderátorka Zmenárne Eva Pribilincová (25)? "Veľmi sa na to teším. Pevne dúfam, že ak sa nejaká dáma rozhodne pre takú radikálnu zmenu, tak jej to prinesie vytúžený efekt a následne spokojný život."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu