Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Mokrý v Let’s Dance: Mórová na neho kašle!?

Juraj Mokrý a Diana Mórová Zobraziť galériu (13)
Juraj Mokrý a Diana Mórová

BRATISLAVA – Je to zvláštne! Kým ostatné celebrity i tanečníci majú počas prenosov Let’s Dance v hľadisku blízkych, Juraj Mokrý (32) by tam svoju partnerku Dianu Mórovú (39) hľadal márne. Prečo ho matka jeho syna Quida (3) nepríde verejne podporiť?

Juraj Mokrý a Diana Mórová tvoria pár už päť rokov. Napriek tomu sa Diana ani raz neobjavila na prenose šou Let’s Dance, v ktorej zabávač momentálne tancuje.

Taká Monika Beňová nevynechala ani jednu nedeľu a svojmu manželovi Fedorovi Flašíkovi nosí dokonca aj kvety. Jiří Pomeje si tiež nedal ujsť žiadny tanečný výkon manželky Ivety Bartošovej. Ani Boris, partner Zory Czoborovej zatiaľ nechýbal v prvom rade. Tak prečo tam nikdy nesedí Diana Mórová?

„Diana dnes hrá, minulý týždeň hrala v Prahe, predtým sme mali obe babky mimo, čiže musela „Quidovať“. Sú to okolnosti, ktoré bránia, aby prišla, ale podporuje ma,“ povedal nám Mokrý v nedeľu.

Topky.sk zisťovali, či mu jeho partnerka priamo v sále nechýba. „Chýbať mi chýba,“ povedal so smútkom v hlase. „Ale nepociťujem to ako nejaký hendikep v tom, že by sme mohli vďaka jej prítomnosti podať aj lepší výkon,“ tvrdí Juraj. Uvidíme, či sa Diane niekedy podarí uvoľniť aspoň na jeden prenos, aby si užila vynikajúce tanečné výkony svojho partnera.

Sledujte Topky TV: Juraj Mokrý o tom, prečo Diana Mórová nechodí na Let´s Dance.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu