Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Halle Berry opäť ako sexi cica: Tá má ale zadoček...!

Halle Berry Zobraziť galériu (6)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci si hollywoodska herečka na premiére snímky Sólista vyslúžila kritiku za plážový outfit, na uvedení ďalšieho filmu svojím zovňajškom zatienila i hlavného aktéra. Halle Berry (42) na červenom koberci opäť predviedla krásne tvary - poodhalila prsia a vystrčila zadoček.

Halle Berry opäť ako
Zobraziť galériu (6)
Aj keď utorkový večer oficiálne patril najsexi mužovi planéty Hughovi Jackmanovi, neobyčajnú pozornosť na seba pritiahli práve jeho kolegovia z brandže. Na slávnostnej premiére filmu X-Men Origins: Wolverine, v ktorom sa Hugh zhostil hlavnej úlohy, vzbudila obrovský záujem očarujúca Halle Berry a Mel Gibson s exkluzívnym sprievodom.
Halle Berry opäť ako
Zobraziť galériu (6)
Čokoládová mamička svoj sexepíl podčiarkla osvedčenou klasikou - čiernymi koktejlkami, ktoré jej tesne obopínali telo a zvýraznili sexi krivky. Rafinované priesvitné vsadenia na šatách odhalili "čiarku" dekoltu a dodali celému outfitu ten správny šmrnc. Bravó, Halle, vyzerala si jednoducho úchvatne!
Halle Berry opäť ako
Zobraziť galériu (6)
O prekvapenie sa postaral aj ďalší z hlavných protagonistov premiérového filmu - Ryan Reynolds. Očakávalo sa totiž, že po jeho boku zažiari krásna manželka Scarlett Johansson. Tá síce svoju lásku podporiť neprišla, no Ryan sa tým rozhodne nenechal rozladiť. Po celý večer rozdával úsmevy a náležitú pozornosť si užíval.
Halle Berry opäť ako
Zobraziť galériu (6)
Najväčšiu senzáciu zosnoval herec Mel Gibson, ktorý sa rozhodol ukončiť všetky klebety šíriace sa o totožnosti jeho milenky. Ruka v ruke sa na verejnosti po prvýkrát prezentoval s Oksanou Grigorievovou z Ruska a konečne tak svetu ukázal, ktorá Oksana je tá pravá.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu