Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Doobliekaná Halle Berry: Kto povedal, že sa takto chodí do spoločnosti?

Halle Berry Zobraziť galériu (10)
Halle Berry

LOS ANGELES - Čokoládová kráska Halle Berry (42) patrí medzi oslnivé stálice všetkých spoločenských udalostí nielen vďaka dokonalým krivkám, ale i vyberanému módnemu vkusu. Posledná kreácia je však dôkazom toho, že i ona dokáže šliapnuť poriadne vedľa - jej outfitu chýbal už len slamený klobúk a slnečné okuliare!

Krásna herečka sa v mimoriadne ležérnom štýle predviedla na červenom koberci pri príležitosti svetovej premiéry americkej drámy Sólista. Halle Berry si pred objektívmi paparazzov zapózovala v jednoduchých pásikavých šatách, ku ktorým si doladila najpohodlnejšiu letnú obuv - obyčajné "žabky".

Uvoľneným dojmom v pondelok večer pôsobil aj jeden z hlavných protagonistov spomínanej snímky. Robert Downey Jr. si totiž k čiernemu obleku bez kravaty dokázal obuť čierne tenisky s kontrastnou bielou podrážkou. Už serióznejšie túto spoločenskú akciu poňal jeho herecký kolega Jamie Fox, ktorý sa nahodil do béžového obleku s hnedými doplnkami.

Film Sólista zachytáva dojímavý príbeh novinára a talentovaného hudobníka, ktorý sa vinou nepriaznivého osudu ocitol na ulici. Vďaka náhodne vzniknutému priateľstvu a sérii pútavých článkov sa však nadanému bezdomovcovi splní veľký sen a podarí sa mu zahrať si v koncertnej sále Walta Disneyho.

Doobliekaná Halle Berry: Kto
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu