Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Trapoška Britney: Koncert odbavila za 15 minút - kvôli cigaretám!

Britney Spears Zobraziť galériu (11)
Britney Spears

VANCOUVER - Poriadne šokovaní v stredu zostali fanúšikovia populárnej speváčky Britney Spears (27). Tá si totiž z cigariet urobila skvelý biznis - asi štvrťhodinku sa pretŕčala na javisku a potom vypredanej hale na rozlúčku zamávala. Výhovorka znie: Fajčenie škodí zdraviu!

Britney svoje vystúpenie vo Vancouveri zobrala naozaj zostra. V natrieskanej kanadskej hale predviedla sotva tri skladby a vzápätí sa s celou tanečnou skupinou po tme odpratala do zákulisia, kde pobudla približne štyridsať minút.

Svetlo do zvláštnej situácie vniesol až ženský hlas, ktorý fanúšikov obvinil zo zamorenia haly dymom z cigariet: "Budova je strašne zadymená. Je to nepríjemné pre každého na javisku, vrátane pani Spearsovej. Prosím, zahaste všetky cigarety - toto je nefajčiarska budova. Šou bude pokračovať, keď sa dym na javisku rozplynie."

Po dlhej pauze sa popová princezná vrátila, aby zavrtela zadkom v ďalších troch pesničkách. Po nich si však už definitívne urobila voľný večer a odkráčala zo scény. Svoj prejav zakončila protidrogovým sloganom a aj za pomoci amerických vulgarizmov všetkým popriala skvelú zábavu: "Nefajčite trávu! A poriadne divoko žúrujte!"

Aby Britney zmiernila trápnosť celej záležitosti, okamžite si na webovú stránku zavesila ospravedlnenie. Keďže ona sama je fajčiarka, o cigaretovom dyme nepadlo ani slovo - štábu vraj spôsobovala problémy ventilácia. Tá údajne mohla za krátku prestávku počas vystúpenia, čo, samozrejme, všetci hlboko ľutujú. Ach, Britney, týmto si to naozaj vylepšila...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Koncert Britney Spears vo Vancouveri.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu