Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Vulgárna Britney: Najskôr ukázala rozkrok, teraz vystrkuje prostredník!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears

EDMONTON - Ak ste si doteraz mysleli, že popová princezná Britney Spears (27) na javisku už ničím neprekvapí, ona sama vás rada presvedčí o opaku. V pondelok totiž nasadila korunu všetkým trapasom, ktoré jej turné Circus od začiatku sprevádzajú - fanúšikom ukázala prostredník!

Speváčka už na pódiu stihla odhaliť všeličo - pneumatiky na bruchu, prsia, či dokonca vagínu. Na koncerte v Kanade však počas spievania skladby Piece Of Me do svojho repertoáru zaradila aj vulgárne gesto. Uväznená v klietke a obklopená paparazzmi chcela vystrčeným prostredníkom naznačiť, čo si myslí o dotieravých fotografoch. Otázne však je, či zrovna tento kontroverzný spôsob je tým najvhodnejším - na jej vystúpeniach totiž z plných pľúc vrieskajú predsa len mladšie ročníky.

Britský denník The Sun označil Britnin nechutný pozdrav za potvrdenie klebiet o predĺžení koncertnej šnúry. Ak sa jej právnikom podarí vymôcť potrebný súhlas od losangelského súdu, spevácka hviezda by mala svoju cirkusantskú šou predviesť aj u protinožcov.

Právni zástupcovia speváčky a jej otca Jamieho sa už tento týždeň na súde domáhali pridania ďalších koncertov v rámci Európy aj Austrálie. Na pojednávaní však k žiadnemu záveru nedošlo a nové stretnutie je stanovené na 14. apríla. Podľa pôvodného plánu by Britney mala svoje turné ukončiť 17. júna v Manchestri.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu