Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Zomierajúca Jade Goody v halucináciách: Tvárila sa, že kojí neexistujúce dieťa!

Jade Goody Zobraziť galériu (9)
Jade Goody

LONDÝN - Len pár dní po tom, čo televízna hviezda Jade Goody (27) prehrala boj so zákernou rakovinou, vynárajú sa pikantnosti o mučivých okamihoch tesne pred jej smrťou. Britská celebrita údajne trpela najrôznejšími halucináciami, ktoré doslova trhali srdce!

V posledných hodinách života mladej hviezdy sa vraj prelínali stavy bdelosti s bezvedomím. Jej manžel Jake Tweed po celý čas spal na dlážke v tej istej izbe, aby bol svojej milovanej Jade neustále nablízku. O tieto intímne detaily sa práve on v exkluzívnom interview podelil s britskou verziou magazínu OK!

"Niekedy sa Jade prebudila a myslela si, že v náručí drží a kojí dieťa," začína svoje rozprávanie čerstvý vdovec a ďalej pokračuje: "Povedala mi, aby som bol potichu a dieťa nezobudil. Zvykol som pristúpiť na túto hru a predstierať, že bábätko dávam do rúk Jadinej mame Jackiey."

Posledné slová z úst úbohej Jade boli paradoxne o ananásoch - jedinom jedle, ktoré prijímala v období pred smrťou. Manželovi Jakovi totiž poradila, že ich predávaním sa z neho stane milionár. Krátko na to upadla do kómy a o 48 hodín neskôr navždy opustila tento svet.

Zaujímavosťou je, že víťazka reality šou Big Brother svojej polovičke v poslednej vôli nezanechala ani deravý groš. Všetok majetok totiž odkázala svojim dvom malým synom Bobbymu a Freddymu, aby sa uistila, že nikdy nebudú trieť núdzu. Jake sa prekvapivo s týmto názorom stotožňuje a v rozhodnutí ju dokonca podporil. Napriek priživovaní sa v médiách je tak predsa len možné, že Jade úprimne miloval...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu