Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Smrť v priamom prenose: Jade Goody si k umieraniu prizvala médiá... Z lásky!

Jade Goody Zobraziť galériu (4)
Jade Goody

LONDÝN - Veľká Británia sa ešte stále spamätáva z bolestivej smrti hviezdy televíznych obrazoviek, Jade Goody (27). Jej postupné umieranie osem mesiacov sledovali milióny ľudí po celom svete, ktorí s ňou prežívali posledné okamihy života. Prečo sa Jade neustále pretŕčala v médiách?

Mladá britská celebrita svoj neľútostný boj s rakovinou zvádzala od augusta minulého roka, kedy po prvýkrát podstúpila sériu vyšetrení na základe záhadného kolapsu. Nič netušiaca Jade sa ešte v ten istý mesiac objavila ako britský hosť v programe Big Boss, ktorý je indickou obdobou populárnej reality šou Big Brother. Tú sa jej v Británii podarilo vyhrať ešte v roku 2002.

Len dva dni po odštartovaní Big Bossa sa Jade dozvedela krutú správu o diagnostikovanej rakovine krčka maternice a psychicky sa zrútila v záplave krokodílích sĺz. Oporu jej v ťažkých chvíľach nemohol poskytnúť ani priateľ Jack Tweed, pretože krátko na to vyfasoval 18-mesačný pobyt za mrežami.

Zákerná rakovina bohužiaľ postupovala naozaj rýchlo. Následkom agresívnej chemoterapie Jade v januári prišla o vlasy a o mesiac neskôr jej lekári oznámili, že nádor sa rozšíril aj do ďalších panvových orgánov. Práve metastázy a blížiaci sa koniec zohrali najdôležitejšiu úlohu v rozhodnutí televíznej hviezdy usporiadať rozprávkovú svadbu plnú dojímavých scén.

Statočná Jade do poslednej chvíle zostávala na očiach verejnosti z obrovskej lásky k svojim dvom synom - päťročnému Bobbymu a o rok mladšiemu Freddiemu. Povráva sa totiž, že iba televízne a tlačové práva na svadbu dokázala predať za takmer milión libier, čím svoje ratolesti dostatočne finančne zabezpečila. Krutou iróniou osudu jednoznačne zostáva fakt, že milujúca Jade navždy odišla v nedeľu 22. marca, kedy kresťania oslavovali materstvo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



 Svadba Jade Goody



 Svadobný tanec Jade Goody



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu