Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Podzámska v Ako som prežil: Silný príbeh o rakovine! Musela mať dablérku!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (3)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – Ťažký životný osud si nevyberá. Zákernej chorobe čelila aj herečka Elena Podzámska (37). V novom jojkárskom seriáli Ako som prežil sa totiž musela vžiť do postavy tehotnej Kláry, ktorej život uštedril poriadne bolestivú ranu – nádor na prsníku. V príbehu plnom emócií museli dokonca použiť dablérku...

Hora nešťastia obklopená oblakmi beznádeje. Presne tak dnes večer uvidíte na obrazovke televízie JOJ smutnú kapitolu života ženy, ktorej radosť z čakania na dieťa sa rázom zmenila na ukrutný boj so zákernou chorobou.

Jej predstaviteľku Elenu Podzámsku si tvorcovia vybrali kvôli tomu, že aj ona sama už matkou je a vie sa teda oveľa viac vcítiť do svojej roly. S ňou jej však musela vypomôcť aj dablérka. Tmavovláska totiž nie je tehotná a tak do scény s ultrazvukom museli osloviť nastavajúcu mamičku.

Podarí sa Kláre uzavrieť životnú kapitolu plnú úzkosti? Bude môcť opäť šťastne žiť? Odpovede na tieto otázky sa dozviete v dnešnej časti seriálu Ako som prežil o dvadsiatej na Jojke.


Podzámska v Ako som
Zobraziť galériu (3)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu