Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

„Stratená“ Adela: Smutný návrat do reality!

Adela Banášová sa včera ukázala v práci. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová sa včera ukázala v práci. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Už zarezáva! Adela Banášová (28) sa zhruba dva týždne nezdržiavala na Slovensku. Po rozchode s Rasťom Brezovským (29) si to namierila do zahraničia. To, kde sa nachádza, vedeli iba jej najbližší. Podľa našich informácií si potrebovala v pokoji utriediť myšlienky po stroskotanom vzťahu.

Včera sme v doobedňajších hodinách zastihli vychytenú moderátorku, ako vychádza z rádia, kde pracuje. V rukách niesla tašku s osobnými vecami, ktoré si odložila v kufri svojho auta. Následne ufujazdila v uličkách hlavného mesta. Namierila si to priamo domov.

Adela Banášová bola včera prvýkrát v práci potom, ako sa v médiách prevalil jej rozchod s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským. Plavovláska sa totiž dlhodobo zdržiavala mimo nášho územia, kde si v hlave triedila myšlienky. Oddychovala a relaxovala. Podľa našich informácií sa nachádzala v istých kúpeľoch v Maďarsku, no špekulovalo sa aj o tom, že je u sestry v Mníchove. Nech už dobíjala energiu kdekoľvek, po štrnástich dňoch opäť čelí realite.

Ako sa zdá, myšlienky na stroskotaný vzťah bude zaháňať prácou. Okrem moderovania v rádiu sa jej totiž črtá kšeft v markizáckej tanečnej šou Let´s Dance 3. Tá by sa mala objaviť na televíznych obrazovkách od polovice apríla. Podľa našich informácií však v treťom pokračovaní Adela nebude sprevádzať divákov po boku Martina Pyca Rauscha. Ako sme sa totiž dopočuli, na nohy by si mala obuť tanečné topánky. Samotná Banášová nám však tieto informácie zatiaľ nepotvrdila.

V Záhorskej Bystrici zahmlievajú akékoľvek správy o spomínanej relácii. „Televízia počíta s projektom Let´s Dance. Jeho nasadenie však nebudeme konkretizovať,“ povedala nám hovorkyňa Oľga Dúbravská, keď sme zisťovali detaily.

Jediná, ktorá vyložila v súvislosti s tanečnou šou karty na stôl, je česká speváčka Iveta Bartošová. Tá nám v piatok ako prvým potvrdila, že si „zatrsá“ na parkete. „Áno, ponuku som prijala,“ povedala topkám Bartošová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu