Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bezdeda: Podporu mal aj z Adelinej strany!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (12)
Tomáš Bezdeda (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Priateľstvo im zostalo! Spevák Tomáš Bezdeda (23) skončil v nedeľňajšom finálovom kole Eurovízie vďaka diváckym SMS hlasom na druhom mieste. Jedným z jeho hlasujúcich fanúšikov bol aj otec bývalej priateľky Adely Banášovej (28) - Jozef (60). Jeho topky.sk prichytili, ako mu vehementne posiela hlasy.

Bývalá bronzová SuperStar Tomáš Bezdeda, ktorý patril medzi horúcich kandidátov na víťazstvo v Eurovízii, má aj päť rokov po súťaži, vďaka ktorej sa zviditeľnil, skvelú divácku priazeň. A nielen u divákov. Podporoval ho aj otec bývalej priateľky Adely Banášovej - Jozef. Topky.sk ho prichytili, ako mu posielal esemesky počas vysielania. A dokonca mu prišiel po rozhodnutí aj zagratulovať.

Preto sme sa sympatického speváka spýtali, čo mu povedal, a aký majú teraz spolu vzťah. „Dodo je môj kamarát, veľký spisovateľ, ktorého si vážim, ktorý ma podporuje. Je to veľký človek, od ktorého sa dá veľa čerpať,“ netajil Bezdeda, ktorý si do vlastnej dokrútky, dal aj zábery z čias, keď s Adelou tvorili pár. Nás zaujímalo, či to bol jeho nápad. „Povedali mi nech to tam dám. Adela bola istý čas súčasť môjho života, tak som to tak poprestrihoval, aby tam bolo z každého rožka troška,“ dodal spevák.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu