Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vyziabnutá Silvia Horváthová: Zo sexi modelky je trieska!

Vychudnutá Silvia Kucherenko – Horváthová Zobraziť galériu (6)
Vychudnutá Silvia Kucherenko – Horváthová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Kosť a koža! Tak dopadla modelka Silvia Kucherenko – Horváthová (26). Svoje telo však netrápila kvôli nešťastnej láske, ale len kvôli práci.

Chrt s dvomi silikónmi. Tak teraz, bohužiaľ, vyzerá exmilenka moderátora Vila Rozborila Silvia Kucherenko – Horváthová. Ak by ste si však mysleli, že je nešťastná, boli by ste na omyle. Silvia tvrdí, že s manželom Sergejom Kucherenkom sú tí najšťastnejší na svete.

Prečo teda takto dramaticky schudla? „Viete, vo svete modelingu si treba figúru udržiavať. Žiadanejšie sú modelky, ktoré treba retušovať čo najmenej,“ povedala Silvia pre týždenník Star. Oveľa zarážajúce bolo však jej ďalšie vyjadrenie. Modelka má iba päťdesiatjeden kíl a napriek tomu žije s pocitom, že nosí nadbytočné kilogramy, ktoré treba zhodiť! Podľa indexu telesnej hmotnosti by však mala vážiť okolo šesťdesiat kilogramov. Je teda asi len otázkou času, kedy sa vychudnutá modelka od vyčerpanosti zrúti.

Vyziabnutá Silvia Horváthová: Zo
Zobraziť galériu (6)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu