Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok: Kuly opitý za volantom! Prišiel o vodičák!

Mário Kuly Kollár
Mário Kuly Kollár

NITRA - Líder skupiny Desmod Mário Kuly Kollár (36) prišiel dnes nadránom o vodičský preukaz! Držiteľ ocenenia Absolútny OTO zrejme poňal radosť z výhry svojským spôsobom.

Ako informuje portál tvnoviny.sk, policajná hliadka zastavila speváka o 1:38 v noci na Výstavnej ulici v Nitre.
„Preukázalo sa, že po vykonanej dychovej skúške mal vodič 1,25 promile alkoholu v dychu," informovala spomínanú webovú stránku polícia. Za tento prečin hrozí hudobníkovi zákaz viesť motorové vozidlo na 2 roky a pokuta od 60 do 300 €.

Zaujímavé je, že Mário Kuly Kollár sa stal včera víťazom v ankete OTO 2008 v kategórii "Spevák" a následne zhrabol aj ocenenie "Absolútny OTO". To si však už neprevzal. Namiesto neho prišiel sošku vyzdvihnúť na javisko manažér Desmodu Michal Kožuch. 

V súvislosti s Kulyho jazdou v opitosti sme sa skontaktovali práve s Michalom Kožuchom.  „Je to pre mňa absolútny šok," reagoval bezprostredne potom, ako sme ho oboznámili s touto informáciou. „Kulyho som viezol domov ja. Samozrejme, že mal vypité, veď oslavoval. Či potom ešte sadol do auta a preparkoval ho alebo niečo iné, o tom nemám informácie. Neviem sa s ním totiž vôbec spojiť,“ povedal pre topky.sk

Podrobnosti zisťujeme.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu