Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Adamec ako účtovník Milanko dobačoval: Vyhadzov z MAFstory! Už majú náhradu!

Igor Adamec (v strede) to má v Mafstory nahnuté.
Igor Adamec (v strede) to má v Mafstory nahnuté. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Upadne do zabudnutia?! Zdá sa, že herec Igor Adamec (44) to má v jojkárskom sitkome Mafstory zrátané. Postavu účtovníka Milana totiž nečakane odstavili. A jeho miesto už dokonca aj stihli obsadiť.

Herecká kariéra Igora Adamca v Jojke je ohrozená. Za všetko pritom môže nekompromisný dej seriálu. Molnárovci sa totiž rozhodnú vyhodiť svojho účtovníka Milanka. Väčší potenciál totiž vidia v jeho žiakovi Ernestovi, ktorého si zahrá Juraj Kemka.

„Áno, vymeníme účtovníka. Je mi to ľúto, ale Milanko sa ocitne na ulici,“ potvrdil naše informácie šéfdramaturg televízie Ivan Huljak. Zdá sa, že na Kolibe si od tohto kroku sľubujú veľa. „Zmena seriálu určite pomôže,“ nádeja sa.

Dotknutý Adamec si z celej záležitosti prekvapujúco ťažkú hlavu nerobí. Dokonca si myslí, že jeho náhradník sa v Mafstory dlho neohreje. „Ešte ma bossovia prídu prosiť, aby som sa vrátil,“ povedal topkám herec. Ako to nakoniec bude s jeho učinkovaním v seriáli sa zrejme dozvieme v dnešnej osudnej epizóde.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu