Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Bartošovej vyhadzov: Poslaná do p..., pľuvance do „ksichtu“ a dámske vložky!

Iveta Bartošová a manžel Jiří Pomeje Zobraziť galériu (13)
Iveta Bartošová a manžel Jiří Pomeje

PRAHA – To sa len tak nevidí! Odchod českej speváčky Ivety Bartošovej (42) z muzikálu Mona Lisa má naozaj trpkú príchuť.

Tak skoro na túto kauzu nezabudne. Iveta Bartošová sa mala objaviť ako hlavná postava muzikálu Mona Lisa, ktorého premiéra je naplánovaná už na začiatok marca. Nakoniec je všetko inak a tvorcovia musia hľadať náhradné riešenie.

Niekoľko týždňov trvajúci spor medzi českou speváčkou a režisérom predstavenia Liborom Vaculíkom totiž vyústil do mediálnej prestrelky a následného herečkinho odchodu. Dvojica si nevie prísť na meno a vinu hádžu jeden na druhého. Zatiaľ čo Bartošová tvrdí, že ju režisér častoval vulgárnymi nadávkami, Vaculík zasa kritizuje jej nezodpovedný prístup k nacvičovaniu predstavenia.

Došlo to až tak ďaleko, že sa pred celým národom prevalilo, že ju počas skúšky označil za p...! A to znamenalo definitívny koniec ich vzájomnej spolupráce.

Prestrelka však pokračuje ďalej. Ako informujú české médiá, plavovláska od Vaculíka požadovala za tento vulgárny prehrešok ospravedlnenie. Režisér to však poňal svojsky a namiesto slovka „prepáč“ jej na vrátnici divadla nechal z recesie balíček dámskych vložiek. Vraj preto, aby prestala menštruovať A tým Bartošovej pohár trpezlivosti pretiekol. V záchvate hnevu mu kvôli tomuto žartu napľula do tváre.

Uvidíme, kam je až dvojica schopná zájsť. Snáď nie až tak ďaleko, ako vo filme Vojna Roseových. Jedno je však isté. Manažér a manžel speváčky Jiří Pomeje sa vyjadril, že Iveta bude po tejto nepríjemnej skúsenosti účinkovať iba v zahraničí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu