Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lenka Hriadeľová je znova bez chlapa!

Športová moderátorka TV JOJ a gitarista sa zoznámili vo februári, no svoj vzťah pred verejnosťou spočiatku skrývali. Zobraziť galériu (9)
Športová moderátorka TV JOJ a gitarista sa zoznámili vo februári, no svoj vzťah pred verejnosťou spočiatku skrývali.

BRATISLAVA - Love-story moderátorky TV JOJ Lenky Hriadeľovej (30) a o štyri roky mladšieho gitaristu Jozefa Engerera (26) sa pred pár dňami definitívne skončila! Šarmantná Lenka zostala zasa bez chlapa. Jediným "mužom" v jej živote preto naďalej zostáva trojročný syn Samko.

Športová moderátorka TV JOJ a gitarista sa zoznámili vo februári, no svoj vzťah pred verejnosťou spočiatku skrývali. Ich tajná romanca sa prevalila až v máji, keď ich fotografka Nového Času prichytila na jednej spoločenskej akcii vo vášnivom objatí.

Spočiatku sa zdalo, že ich lásku nemôže nič prekaziť. Omyl! Spoločné šťastie trvalo iba desať mesiacov. "Na toho pravého si pravdepodobne budem musieť ešte počkať," konštatuje Lenka, ktorá o konkrétnych dôvodoch rozchodu s hudobníkom, ktorý je od nej o štyri roky mladší, hovoriť nechce. "Ako sa ľudia schádzajú, tak sa aj rozchádzajú. Nikdy však za minulosťou nepálim mosty, a preto nevidím dôvod, prečo by som si s Jojom niekedy nemohla skočiť napríklad na kávu," hovorí známa tvár televíznej obrazovky Jojky.

Napriek nedávnemu rozchodu na adresu svojho "bývalého" nešetrí chválou: "Nech sa medzi nami stalo čokoľvek, stále si myslím, že je najlepší gitarista na Slovensku." Jej expartner zvláda rozchod omnoho ťažšie. "Nič ma nebaví a je mi smutno. Na gitaru teraz nemám vôbec náladu," netají svoje trpké sklamanie z rozchodu Engerer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu