Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Známe tváre a ich alkoholové prešľapy: Kto sa opil pod obraz Boží?!

Hana Rapantová a Alena Heribanová Zobraziť galériu (10)
Hana Rapantová a Alena Heribanová

BRATISLAVA – Skvelá zábava, alkohol a známe osobnosti! Takto vyzerala nedávna party, na ktorej sa predstavovala nová vôňa inšpirovaná názvom alkoholického nápoja. Topky.sk preto zaujímalo, aký vzťah majú naše známe osobnosti k alkoholu. Kedy boli úplne „pod parou“?

Nová vôňa prilákala do exkluzívneho bratislavského podniku množstvo známych tvári. Nechýbali moderátorky Alena Heribanová, Marianna Ďurianová, Evita Urbaníková, Vera Wisterová, moderátor Braňo Bruno Ciberej a módny návrhár Fero Mikloško.

Takmer všetci poctivo popíjali jeden z najsilnejších alkoholických nápojov. Hostiteľom akcie bol Michal Borec, ktorý nám prezradil, že si dal„poriadne do nosa“ len večer pred akciou. „K alkoholu mám spoločenský vzťah. Keď som s priateľmi, určite nemám problém vypiť si kvalitný alkohol. Nie som alkoholik. Včera som pil absint prvýkrát v živote. Bol to veľmi zaujímavý zážitok. Trošku ma dnes pobolieva hlava,“ povedal so smiechom riaditeľ reklamy a PR pre Čechy a Slovensko známej kozmetickej spoločnosti.

Topky. sk vyspovedali aj moderátorku Alenu Heribanovú. Spýtali sme sa jej, či si aj ona vie poriadne vypiť. „Aj to sa mi raz stalo. Keďže som bola folkloristka, tak nie celkom opitá, ale človek vtedy tak akosi dokázal viac vypiť, predýchať a vydržať to. Pilo sa viac. Opitá som nebola nikdy, lebo to je dosť zlé,“ vysvetlila nám brunetka.

Kedy sa naposledy opili ostatní prominenti? Čo hovoria na alkohol? To sa dozviete z videa.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu